Zenebot parancsok

Kód(új!) Jelentése
!register <név> Regisztrál. Valamennyi idő kell, míg az istenek elbírálják a kérésedet. Utána tudod a többi parancsot használni.
!next A lejátszási listában lévő következő számra ugrik.
!prev A lejátszási listában lévő előző számra ugrik.
!search <szöveg> Keres a helyi adatbázisban.
!play <szöveg> Az az adatbázisból játszik le számot. Elég flexibilis. Például ha beírod, hogy !play schnappi már is lejátssza neked a 'Schnappi Das Kleine Krokodil' című számot.
!playlist <szöveg>(új!) Elindít egy, az istenek által beállított lejátszási listát. Elérhető lejátszási listák: All time pop songs, GACCHI HEAVEN, Drum, Chill, How to pronounce, Pörög. (Mint a többi, ez is flexibilis.. Pl. elég csak beírni, hogy GAC. Ha valamiért mégsem indulna, írd be a !stop parancsot a jelenlegi szám leállításához; akkor észbe kap.
!yt <url> Youtube-ról letölt videót, majd lejátssza a hangsávját azonnal.
!qyt <url> Ugyanaz mint az előző, csak most kedvesek a videók, és beállnak a sorba, nem szakítják félbe egymást. Tipp: Kérhetsz egymás után többet is, mik sorban fognak lejátszódni.
!ytdl <url> Azonos a !yt paranccsal, viszont ebben az esetben eltárolódik a letöltött videó az adatbázisunkban, így utána bármikor letudod játszani a !play paranccsal
!stream <url> Akár a kedvenc rádiódat is hallgathatod, feltéve ha vannak online is.
!queue Megszakított lejátszási listát folytat.
!queue <szöveg/uuid> Számot ad hozzá az adatbázisból a meglévő lejátszási listához.
!volume up Kakaót ad rá. Tipp: Ha már zúg a füled, ideje inkább lejjebb venned.
!volume down Lejjebb veszi a hangerőt.
!volume <érték> [0;100] intervallumban lehet megadni a hangerőt. Tipp: !volume 0 lenémítja a botot.
!stop Leállítja az aktuális zenét. Ilyenkor általában az adatbázisból játszik le egy másik számot. Tipp: Ha zavar a bot, akkor némítsd le a !volume 0 paranccsal!
!shuffle Felrázva, nem keverve.
!repeat És az egyik felkiált: Repetát!
!playing Kiírja a jelenlegi szám címét.
!come Odamegy hozzád a bot. Just Chill szobában minőségibb hangzású sztereó kodek van, de kívánságod szerint fellép a bénább hangzású szobádban is. Lejelszavazott szobába nem megy. Tipp: Hívd be a botot a szobádba, utána jelszavazd le a szobát. Ha kiüresedett a szoba, akkor hazamegy a bot.
!goaway Ha szeretnéd, hogy vissza menjen a Just Chill szobába, itt a mód rá.